Auteur worden

Hoe het zit

Ieder die schrijft voor een rubriek voor Nadelunch.com, heeft een gedegen kennis van en/of een aantoonbare interesse in het onderwerp waarover hij of zij schrijft.

Wetenschappelijke artikelen worden geschreven door mensen die een opleiding binnen die tak van wetenschap hebben gevolgd. Ook niet-wetenschappelijke, maar puur informatieve artikelen zijn van de hand van een deskundige.

Recensies worden geschreven door auteurs die of een gedegen achtergrondkennis van wat zij recenseren hebben of zich in hoge mate in het onderwerp interesseren. Wil je bijvoorbeeld schrijven voor de rubriek Boek, dan kan dat als je net als schrijver Anoek bij een uitgeverij hebt gewerkt, maar ook als je veel leest en graag nadenkt over boeken.

Vacatures

Op dit moment zijn we met spoed op zoek naar drie eindredacteuren:

Ook zoeken we auteurs voor de volgende rubrieken (klik op de link voor de vacature):

Meer mogelijkheden
Geen gedegen kennis van of een grote interesse in een van de vaste onderwerpen op Nadelunch? Je kunt er ook voor kiezen columnist te worden. Je columnreeks vul je dan naar eigen inzicht in. Helaas zit de rubriek Columns op dit moment vol en zijn er geen vacatures beschikbaar.

Niet zo’n behoefte om columnist te worden, maar wel zin om een voor bepaalde periode je verhaal te delen? Wij zoeken vaak mensen die iets bijzonders doen in welke vorm dan ook. Volg je een niet-alledaagse studie? Ben je van plan een bijzondere reis te gaan maken? Heb je een baan waar anderen steeds weer hun wenkbrauw bij optrekken als je er iets over vertelt? Wij zijn benieuwd!

Tot slot geldt: je bent ook van harte welkom als je nog niet veel schrijfervaring hebt. Je krijgt hier alle ruimte en begeleiding om een portfolio op te bouwen.

Meer informatie en/of solliciteren?
Voor vragen kun je altijd mailen met Jeroen op redactie@nadelunch.com. Als je wilt solliciteren, mail dan ook een korte motivatie en je cv. Zodra reageren niet meer mogelijk is, wordt dat hier vermeld.