Contact

Vragen
Voor vragen en meer informatie over Nadelunch.com, kun je Jeroen mailen opĀ redactie@nadelunch.com.

Gegevens
Kamer van Koophandel: 50087002
BTW: NL199371520B01

Solliciteren
In het bezit van schrijfzin en een gedegen kennis van een van de onderwerpen op Nadelunch.com? Hier kun je bekijken voor welke rubrieken we auteurs zoeken en hoe je kunt solliciteren.

Adverteerders
Nadelunch.com is een online magazine voor mannen en vrouwen tussen de 20 en 30 jaar die zoeken naar een dagelijkse dosis hersenvoer. Dat bieden we enerzijds door diepgaande artikelen op het vlak van wetenschap en cultuur (film, muziek, literatuur). Anderzijds doen we dit door dagelijkse onderwerpen als eten, drinken en reizen vanuit een originele invalshoek te benaderen. Het magazine is in januari 2012 gelanceerd en in juni vernieuwd. Maandelijks vinden sindsdien gemiddeld 12000 unieke bezoekers onze site en dit aantal blijft groeien. Daarnaast heeft de site ruim 30.000 pageviews per maand.

Uw product of dienst promoten kan op Nadelunch.com op diverse manieren. Zo zijn sponsored links een mogelijkheid, maar bijvoorbeeld ook display advertising. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe mogelijkheden.

Adverteren over een bij Nadelunch.com passend onderwerp? Voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen via redactie@nadelunch.com.