I’m sexy and I Noah it

Sensatie! Je maakt een cover van een liedje, neemt die op in je kelder, plaatst die op YouTube en hijst je vervolgens nietsvermoedend in je flanellen pyjama. De volgende ochtend word je wakker en je lied is meer dan 200.000 keer beluisterd. Noah ‘basement rocker’ Guthrie flikte het.

De achttienjarige Noah uit South Carolina was al bezig aan zijn muziekcarrière, maar dat een van zijn covers het zou goed zou doen, had hij niet kunnen vermoeden. Iedere week maakt hij een cover van een liedje dat hij zelf leuk vindt. Hij zingt het in terwijl hij zichzelf begeleidt met de gitaar en plaatst de opname op zijn YouTube-kanaal. Eerder waren daar covers van onder anderen John Legends Ordinary People en Adeles Someone Like You te beluisteren. Deze week was I’m Sexy and I Know It van LMFAO aan de beurt. Binnen vijf dagen werd het filmpje meer dan 2,5 miljoen keer bekeken en werd Noah een hype. Noah weet niet wat hem overkomt en heeft besloten zich maar gewoon heel erg gelukkig te voelen. O ja, en hij werkt aan zijn eigen album, maar hij weet nog niet wanneer die uitkomt, zegt hij er nog bij. Geeft niks, knul, wij wachten wel.

Share

Redactie

De Nadelunch.com-redactie bestaat uit een team van veelzijdige auteurs die werken aan aansprekende artikelen die niet vanzelfsprekend zijn. Kennismaken? Dat kan hier.