Boer zoekt Vrouw, week zeven: we zijn er bijna

LandschapZes tot zeven keer per dag probeerde boer Gijsbert de vrolijke merrie Femke te bedwingen. Precies twee maanden lang duurde de “indringendste periode van mijn leven”, aldus Femke. Daarna was het zover: Femke raakte zwanger.

Wij van Nadelunch feliciteren boer Gijsbert en, inmiddels, boerin Femke, met de geboorte van hun dochter, Marije Sophia. De knapste boer van vorig jaar, Gijsbert, knoopte samen met de enige Boer zoekt Vrouw-vrouw die knapper was dan Yvon, Femke, een relatie aan. En ze lieten er geen gras over groeien.

Maar goed, bijna vier miljoen kijkers zagen afgelopen zondag de dikke, kale, goedlachse Jacob de boerderij van boer Willem verlaten. Willem valt op dunne mannen, zoveel is duidelijk. Wat niet duidelijk is, is waar Willem zijn scheerapparaat koopt, want man oh man, wat ‘ziet’ je er onverzorgd uit!

Zondag is het weer zover, Boer zoekt Vrouw nadert het einde. Geen boeren, koeien, tuinders en ‘erven’ meer. Met de winter komt de leegte. Gelukkig hebben we dan nog Aad over wie we kunnen dromen. Och, lieve Aad, man met een hart van vanilleyoghurt, afgetopt met romige, net wat te zoete slagroom. Och, Aad, met je ogen vol passie en onbegrip loods je ons de 21ste eeuw binnen. Och, Aad, help ons de winter door. Wees ons toefje slagroom op de warme chocolademelk. Besprenkel ons met jouw liefdeskaneel.

Nog een paar weken. En dan begint de winter. Brr.

Volgende week: een exclusief gesprek met boer Doede: “De roem werd me te veel.”

Beeld: Flickr.com/dying_grotesque.

Share

Robert

Robert (1986) heeft Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen gestudeerd en is columnist op Nadelunch. Hij zegt alles te weten over geschiedenis, sport, politiek, media, film én vrouwen. Daarnaast is hij ook nog eens een fulltime nieuwsjunk. Zijn columns gaan over, tja, kleinigheden. Vandaar de naam Klein Heden!. Robert ambieert een baan als journalist bij een serieus vrouwenweekblad.