Keihard boeren

KlompenAad, Arthur, Doede, Hans, Henk, Henrieke, Jan, Martin, Johan, Willem en nog een Martin. We zijn er weer! Het best bekeken programma van het jaar. Miljoenen kijkers voor de televisie met een koffiemok in de hand. Boeren tussen de koeien, geiten, in kassen en tussen het Hollands polderlandschap.

Springerige Yvon probeert elke boer van zich af te slaan. Het liefst zouden ze allemaal met Yvon trouwen. Boer Willem echter niet. Boer Willem is namelijk een gierende homo. Hij valt op mannen en wil dat de hele wereld het weet. De wereld in Nederland. Vanaf zondag gaan we lachen, huilen en grinniken om onbeholpen boeren die van alles willen zeggen, maar niet de verbale capaciteiten hebben om dat te doen.

Van de elf boeren gaan er vijf de meeste brieven krijgen. Deze vijf gaan we wekenlang volgen. De anderen volgen we zijdelings. Het wordt ook in andere landen uitgezonden. Wij gokken op meer dan 1000 brieven voor Henk, 750 voor de enige vrouwelijke boer Henrieke en 880 voor homoboer Willem. Zij zullen gaan strijden om de sympathie van de kijker.

De andere landen:
Boer soek ’n Vrou, Zuid-Afrika
Farmer Wants a Wife
, Engeland, de Verenigde Staten
Bauer sucht Frau,
Duitsland
Bonde söker fru
, Zweden
Granjero busca esposa
, Spanje

Om het net even wat spannender te maken, hier een filmpje van een Duitse boer, Dieter. Zodat je weet wat jullie dames hier in Nederland missen.

Zondag barst het feest los. Wij gaan het volgen. Wil je erover praten, in therapie misschien, wil je gewoon wat dingen kwijt die je verschrikkelijk vindt of wil je wat grappige feitjes over die lekkere homoboer weten? Houd Nadelunch dan in de gaten! En vergeet vooral onze Twitter-balk niet tijdens de uitzendingen. Wat vinden onze redacteuren eigenlijk van de versiertrucs van boer Jan?

 

Beeld: stock.xchng/merlijn72.

Share

Robert (1986) heeft Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen gestudeerd en is columnist op Nadelunch. Hij zegt alles te weten over geschiedenis, sport, politiek, media, film én vrouwen. Daarnaast is hij ook nog eens een fulltime nieuwsjunk. Zijn columns gaan over, tja, kleinigheden. Vandaar de naam Klein Heden!. Robert ambieert een baan als journalist bij een serieus vrouwenweekblad.