• Home »
  • Beeld »
  • Twaalf redenen waarom Andries Knevel beter zou moeten scoren dan Jeroen Pauw

Twaalf redenen waarom Andries Knevel beter zou moeten scoren dan Jeroen Pauw

De talkshows Pauw & Witteman en Knevel & Van den Brink strijden om kijkers. Nu we een zomerstop hebben en Ome Mart Smeets niet van de buis te slaan is: twaalf redenen waarom Andries Knevel beter zou moeten scoren dan Jeroen Pauw.

Andries Knevel 1. Andries is geïnteresseerd in zijn gasten.

2. Andries draagt zijn cowboylaarzen alleen thuis en in sauna’s.

3. Naast Tijs van den Brink lijkt iedereen een meester interviewer.

4. God kijkt mee.

5. Thee wordt bij Andries alleen gedronken op zondag, als zijn vrouw de gasten ontvangt. Jeroen Pauw zet altijd een kopje thee neer voor tijdens de uitzending. Opvallend dat Jeroen het nooit leegdrinkt.

6. Andries praat nooit door zijn gasten heen. Andries schreeuwt.

7. Andries maakt duidelijk tegen wie hij praat door ze aan te wijzen. Om misverstanden te voorkomen.

8. Geert Wilders wil wel bij Knevel & Van den Brink zitten. Dat zou iets moeten zeggen. Maar wat precies?

9. De chemie tussen Andries en Tijs is zoveel duidelijker aanwezig. Het manifesteert zich in elkaar afkappen, geen ruimte geven en verbale plaagstoten. Dat zie je niet bij Jeroen en Paul.

10. Hij draagt geen armbandjes van oud vriendinnetjes. Wel draagt hij een bandje van de EO Jongerendag 2005 met zich mee.

11. Andries veegt af waar Jeroen aanveegt.

12. Jeroen houdt van vrouwen: 200 om precies te zijn. Andries houdt van één vrouw: zijn eigen. Dan zou die lieve Andries toch beter moeten scoren?

Beeld: Wikimedia Commons/EO.

Share

Robert (1986) heeft Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen gestudeerd en is columnist op Nadelunch. Hij zegt alles te weten over geschiedenis, sport, politiek, media, film én vrouwen. Daarnaast is hij ook nog eens een fulltime nieuwsjunk. Zijn columns gaan over, tja, kleinigheden. Vandaar de naam Klein Heden!. Robert ambieert een baan als journalist bij een serieus vrouwenweekblad.