Boer zoekt Vrouw: de tweede week

TractorIn de tweede week van Boer zoekt Vrouw gingen de vijf overgebleven boeren op speeddate. Per boer kregen tien lollige, wollige vrouwen én mannen vijf minuten om hun waren op de veemarkt zo goed mogelijk te verkopen. Vijf bleven over. Enkele dingen die opvielen:

Henrieke. Praat. In. Korte zinnetjes. Heel snel. En. Haastig. Apart. Prognose: Robin (kleine kans op Bert).

Iemand kwam binnen in een Wickie de Viking t-shirt. Iemand kwam binnen met een gigantische krulsnor. Ze vielen allebei af. Willem gaat voor Ed. Maar gaat Ed voor Willem? En what’s up met Peter Faber? Hij doet mee, vermomd als boer Willem. Kijk maar eens goed. Prognose: Ed.

Henk had meteen een klik met Sharon. Ze is knap, open en heeft “een paar goede stelten onder het afdakje” zoals een boer uit één van de vorige jaren zou zeggen. Ze is misschien te knap. Suzanne is ook een heel leuk meisje. Er was iets met haar wat ons Henkje deed gloeien. Prognose: Suzanne (heel misschien Sharon).

De mooiste naam van de dag ging naar Swaen. Vrouw voor Martin. Open en eerlijk sloegen de vonken over. Of was het roodvonk? Prognose: Swaen.

Aad. Zet er een N voor en je hebt het over het stukje tussen je billen. Verkeerd gespeld, dat wel. Maar wat moet je anders zeggen over de onsympathiekste boer van het stel? Aad spreekt zoals de pastoor doet op een begrafenis: afgewogen en saai. Aad praatte met één van de vrouwen over competitiebowlen. Met een ander over haar dode broer. Hij wil als 48 jarige man nog kinderen. Slechts één jonge vrouw kan nog werpen, Charissa. Maar ze mist een beetje persoonlijkheid. Met Liesbeth was er wel een echte klik. Daarom de prognose: Liesbeth.

Volgende week:
– Waarom er geen negers in Boer zoekt Vrouw zitten
– Tips om een boer aan de haak te slaan
– Beschouwing van de derde week Boer zoekt Vrouw

Beeld: morgueFile.com/click.

Share

Robert (1986) heeft Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen gestudeerd en is columnist op Nadelunch. Hij zegt alles te weten over geschiedenis, sport, politiek, media, film én vrouwen. Daarnaast is hij ook nog eens een fulltime nieuwsjunk. Zijn columns gaan over, tja, kleinigheden. Vandaar de naam Klein Heden!. Robert ambieert een baan als journalist bij een serieus vrouwenweekblad.