Boer zoekt Vrouw, week vijf: perikelen

LiefdeOoow Bertje toch, met je hart van granieten lippenbalsem. Wat deed je nou, afgelopen zondag? Je voelt je niet fijn met die camera’s op je brede lipjes, maar who cares, Bert, als je de liefde van je leven aan het ontdekken bent?

Henrieke is klaar voor de bevruchting Bert, jouw machtige lichaam tegen haar wulpse billen aangeklemd. Jouw tedere blik die haar vol overgave doet smelten. Het is dezelfde blik als die van een jong kalfje dat naar de slachtbank wordt geleid. Probeer jezelf te zijn, Bert, wees jezelf en laat die machtige reuzehanden hun werk doen. Ga niet weg, maar kies voor de liefde.

Het is de liefde die Aad wanhopig zoekt, tussen alle verbale zweepslagen en met streepjesoverhemden doordrenkte stiltes in. Hoe krijg je het voor elkaar Aad, om zo veel vrouwelijk schoon binnen een dag tegen je in het harnas te jagen? Natuurlijk moet alles zoals jij het wilt, je bent een man; een boer bovendien, maar geef ze de ruimte, laat ze zich thuis voelen.

Henkie Spermatenkie was de bijnaam van boer Henk vroeger in het dorp. Maar wat zien we daar weinig van terug. De jongste van allemaal neemt de meeste afstand tot zijn vrouwen; laat ze overal slapen, behalve in de eigen bedstee. Doe niet zo bekrompen, Henk, laat je vrouwen genieten van alles wat het Tenkie te bieden heeft. Geniet, lekker Henkje, geniet van al die prachtige jonge deernen.

Boer Martin is de enige die fier en met rechte pas op zijn doel afstormt. Door compleet zichzelf te zijn weet deze sympathieke boer zijn vrouwen voor zich te winnen. Wie het ook wordt, met boer Martin ga je een gelukkig leven tegemoet. Tenzij je de aardappels te lang op het vuur laat staan; dan wordt Martin woest.

Willem, man van de gulle lach en dito partners. Wat een heerlijke bende gezelligheid is het daar op het terras, rond het knisperende haardvuur. Allemaal leuke mannen, allemaal een eigen karakter, allemaal die ondeugende, steelse blik. Kies de mooiste, leukste en lekkerste stoeipoes. Miauw!

Volgende week:
-koeien of kippen?
-boer Doede: vrouwenmagneet
-de ideale composthoop

Beeld: stock.xchng/duchessa.

Share

Robert (1986) heeft Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen gestudeerd en is columnist op Nadelunch. Hij zegt alles te weten over geschiedenis, sport, politiek, media, film én vrouwen. Daarnaast is hij ook nog eens een fulltime nieuwsjunk. Zijn columns gaan over, tja, kleinigheden. Vandaar de naam Klein Heden!. Robert ambieert een baan als journalist bij een serieus vrouwenweekblad.