Ingezonden brief van Bridget Maasland

Johnny de Mol heeft iets met Josje van K3. Bridget Maasland, een van de vele scharrels van Johnny, verdedigt zich tegen zijn aantijgingen aan haar adres. Hij noemde haar deze week in een interview met de glossy Kruitdampen ‘harteloos’ en ‘aandachtsgeil’.

Beste lezers,

Iedereen denkt weleens na over hoe het zou zijn als miljonair. Multimiljonair. Sommigen hebben het geluk dat ze erover nadenken, naar hun bankrekening kijken en tot de conclusie komen dat ze het zijn. Ik ben zo iemand.

Met geld kan je alles. Geld maakt verschrikkelijk gelukkig. Mensen kruipen voor je. Praten je naar de mond. Ik heb dat ook. Dat mensen voor me kruipen. Dat ze zichzelf helemaal laten gaan om maar een klein beetje in mijn schaduw te mogen staan. Dat ze intens genieten van elke opmerking die ik ze toewerp. En als ik ze dan eenmaal heb waar ze horen, aan mijn voeten, dan ga ik op ze staan. Vertrappen. Haha. Gek ben ik, hè?! En ze zijn me nog dankbaar ook, omdat ik ze aandacht geef. Geweldig!

Liefdadigheid
Ik doe veel. Geef veel weg. Aan dieren vooral. De puppycrèche van de buurvrouw kan op mijn gulle donaties rekenen. En elke maand hebben we een fundraiser waar iedereen flink wat duiten ophoest voor de Spaanse zwerfhonden in Galicië. Vroeger heb ik eens overwogen om in een gaarkeuken om de hoek te gaan werken, vrijwillig. Maar daar krijg je helemaal geen geld voor! En het komt niet in de krant of op tv. Niemand kijkt om naar oude mensen. Dieren. Daar zit de emotie, en dus ook het geld.

Johnny de Mol
Ach. Johnny. Johnny was een aardige jongen. Leuke glimlach. Dat reisje met hem voor zijn programma. Ja, moest van de Boulevard-redactie. Gratis publiciteit. Wij deden echt alles voor een kleine rel. Laatst die rel met Bram, hebben ze de eerste paar dagen gewoon geen aandacht aan besteed! Niemand viel het op. Dat is echte journalistiek, gewoon net doen alsof je nergens van weet en ermee wegkomen. Dat doe ik nu bij SBS6; John de Mol heeft me persoonlijk een contract aangeboden! Hij weet waar het talent zit. Of ik verliefd op Johnny was? Haha. Nee joh. Ik heb een kind en zat krap op dat moment. Ik zocht zekerheid en het gerucht ging dat zijn vader hartklachten had. Daar zit het echte geld. Wel was Johnny leuk om mee om te gaan; hij sliep lekker lang uit. Heerlijk.

Of ik gewetenloos ben, vragen ze me weleens. Ik antwoord dan altijd dat het me om de dieren gaat. Die arme beestjes. Thuis heb ik helaas geen beesten. Ben allergisch. Misschien maar beter ook. Ze maken ook zo’n rotzooi altijd. Mensen mogen zeggen wat ze willen. Ik blijf gewoon Bridget Maasland uit Den Haag. Ik wens Johnny alle geluk van de wereld met Josje, echt waar. Ze heeft iets met Gert gehad toch? Ben benieuwd hoe Samson ernaast lag. Keffend, denk ik. Ach ja. Iedereen krijgt wat hij of zij verdient en dat is in mijn geval ruim drie ton.

Veel liefs,

Bridget

Beeld: Flickr.com/I,Ron.

Share

Robert

Robert (1986) heeft Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen gestudeerd en is columnist op Nadelunch. Hij zegt alles te weten over geschiedenis, sport, politiek, media, film én vrouwen. Daarnaast is hij ook nog eens een fulltime nieuwsjunk. Zijn columns gaan over, tja, kleinigheden. Vandaar de naam Klein Heden!. Robert ambieert een baan als journalist bij een serieus vrouwenweekblad.