Vier inspirerende YouTube-filmpjes

Iedereen heeft wel eens van die momenten: je voelt je down en ziet het allemaal niet meer zitten. Dan heb je even motivatie nodig. Iemand die zegt: “Het komt wel goed, schatje.” Met deze inspirerende YouTube-filmpjes klim je in een oogwenk uit die winterdepressie en spring je de lente in. 

1. Dare
Dit filmpje laat zien dat je die extra stap moet durven zetten. Wees niet bang om uit je comfort zone te stappen. Geen stap terug doen, maar juist een stap vooruit. Dromen, durven, doen.

2. Dromen
Nederlandse blogster Teske vertelt in dit filmpje over haar dromen. Dromen hoeven niet altijd dromen te blijven: maak ze waar!

Before I die I want to...3. Seconds
Een paar seconden kunnen het verschil in jouw toekomst maken. Twijfel niet en spreek die leuke jongen of dat leuke meisje aan. Nee heb je, ja kun je krijgen.

4. Before I die I want to
In een rij van inspirerende filmpjes mag een filmpje van TED niet ontbreken. We hebben allemaal dromen. Dingen die we nog willen doen voordat we het loodje leggen. Streep vandaag nog die dingen van je bucket list af. Life is brief and tender.

Beeld: YouTube/TEDtalksDirector.

Share

Vera is geboren in de zomer van 1993. Ze studeert momenteel communicatie in Rotterdam. Tijdens haar opleiding ontdekte ze haar liefde voor schrijven. Ze is verslaafd aan Amerikaanse tv-series; uren vliegen voorbij als ze kijkt naar The Ellen Show. Ze verzamelt daarnaast mooie quotes en vindt dat alles beter klinkt met een Brits accent. Haar droom is om de wereld over te reizen en al schrijvend haar brood te verdienen. Voor Nadelunch.com schrijft ze stukjes voor de rubriek ‘Ook dat nog’.