Van de redactie – Wacht maar

QRDe vorige keer schreven wij met allerlei nieuwe projecten bezig te zijn. Welnu, dat zijn wij nog steeds en het resultaat zul je snel zien. Heel snel.

Nadelunch.com groeit; iedere dag weer krijgen we er nieuwe bezoekers bij. Dat is natuurlijk een heel goed teken, maar het vraagt ook om de nodige aanpassingen. Meer bezoekers betekent immers al snel meer content en die leveren we natuurlijk graag! En dan het liefst inhoud om even goed voor te gaan zitten, maar ook artikelen voor bij je snelle broodje parmaham.

Naast dat de frequentie waarmee stukken zullen verschijnen zal worden opgeschroefd, zul je ook meer van de redactie te zien krijgen. Op dit moment hebben we al een Twitter-feed op de site waarmee je enkele redactieleden, zoals onze putjesbillenhater, kunt volgen en binnenkort verschijnt er bij veel biografieën een hoofd. Ook stellen we ons binnen afzienbare tijd aan je voor in interviews, waarbij de vragen zijn afgestemd op de auteur. Het interview van Robert vraagt alleen om een iets langere bewerkingstijd. Tot slot is de poll verplaatst naar onze Facebook-pagina. Op die manier kunnen bezoekers reageren en dat zien we graag.

Niet alleen op Nadelunch.com zelf zal je meer beweging tegenkomen. De redactie denkt momenteel na over het optreden van Nadelunch buiten internet. Een bombastische uitvoering laat nog even op zich wachten, want wat we doen, doen we graag goed, maar zo nu en dan zou je ons al voorbij kunnen zien komen. Op je smartphone. Een stoeptegel. Een rug. Een computerscherm voordat je onze site überhaupt hebt bereikt. Je weet het niet. En dat is de bedoeling ook.

Tot snel!

Share

De Nadelunch.com-redactie bestaat uit een team van veelzijdige auteurs die werken aan aansprekende artikelen die niet vanzelfsprekend zijn. Kennismaken? Dat kan hier.