Van de redactie – Zien en vinden

Naast het schrijven van artikelen, wordt er door de auteurs van Nadelunch regelmatig heftig gebrainstormd. Slechts een uur of drie, vier, vijf per keer vliegen de ideeën over en weer. Het resultaat hiervan na afgelopen week: meer actie op de site.

Buiten dat je ons kunt volgen op Facebook en Twitter, zul je vanaf nu iedere week interessant, mooi en/of enigszins opmerkelijk beeldmateriaal voorgeschoteld krijgen onder Zien in het rechterzijmenu. Ook wordt er voor de Dagvondst in hetzelfde menu dagelijks gezocht naar vreemde feiten, woorden en zinnen die kennelijk (of: eigenlijk niet) in onze taal bestaan en uitspraken waarbij je verward met duim en wijsvinger over je kin wrijft. Altijd goed voor tijdens een college dat wel een beetje opgeleukt kan worden, iets te stille feesten en partijen of gewoon, voor onderweg.

Natuurlijk wordt er nog over veel meer nagedacht. Sommige ideeën zijn net ontstaan, andere plannen zijn nog volop in ontwikkeling. De enige manier om te zien wat er precies van komt, is blijven rondkijken. Goed, dat is flauw, maar voor je het weet, valt je weer iets nieuws op! Tot die tijd: blijf ons vooral volgen via de sociale media. Je portie Twitter en Facebook wel gehad voor vandaag? In het linkerzijmenu kan je altijd op de link (wijst zich vanzelf) klikken om een willekeurig artikel te lezen. Of lees (nog) eens wat columns. Ze staan in bovengenoemd menu allemaal nog eens op een rij (of drie).

Tot snel!

Share

Redactie

De Nadelunch.com-redactie bestaat uit een team van veelzijdige auteurs die werken aan aansprekende artikelen die niet vanzelfsprekend zijn. Kennismaken? Dat kan hier.