Auteurs gezocht!

PennenNadelunch.com groeit. Hard. Hoewel we de site niet lang geleden herlanceerden, trekken we per maand duizenden bezoekers. En of het nu om een column of een essay gaat: de lezers willen wat. Namelijk originele en prikkelende artikelen. Continu, het liefst. En daarvoor hebben we jou nodig.

Zoals je waarschijnlijk als lezer weet, wordt er op Nadelunch.com een groot aantal onderwerpen behandeld. Een artikel over onbegrijpelijke filosofie staat naast een stuk over de beste trips naar minder bekend Nederland en een essay over raw food wordt opgevolgd door een liveverslag vanaf de Olympische Spelen. Of vanuit een koeienstal. Het allerliefst belichten we dan ook nog eens de bijzondere kant van de onderwerpen die je voorbij ziet komen – zelfs achter garnalenkroketten zit een verhaal. En dat wordt graag gelezen. Daarom zijn we op zoek naar meer auteurs. Schrijvers (in spé) die niet schromen hun interesse en/of kennis in te zetten en lezers op prikkelende wijze een stuk tekst voor te schotelen. Of dit nu 250 of 700 woorden zijn. Of het nu om een onontdekt stuk Azië of een nog door te breken band gaat.

Ben je iemand met een schrijfambitie en heb je specifieke kennis van en/of interesse in een onderwerp dat bij Nadelunch.com past? Vind je het zo langzamerhand weleens tijd die ambitie te laten zien en je stukken met regelmaat door een groot lezerspubliek te laten lezen? Check onze ‘auteur worden’-pagina om te zien of er een rubriek voor je bij zit. Geen ervaring? Geen probleem. Geen rubriek die bij je past? Houd de pagina dan goed in de gaten; het kan nog deze week weer anders zijn.
Geen ‘maar’? Tot mails!

Share

Redactie

De Nadelunch.com-redactie bestaat uit een team van veelzijdige auteurs die werken aan aansprekende artikelen die niet vanzelfsprekend zijn. Kennismaken? Dat kan hier.